Levend Bloed Analyse

Meten is weten


De kosten voor een onderzoek en uitgewerkt advies in een documentje zijn 60 euro.  De wachttijd is momenteel 6 a 7 weken. Na het advies mag je 1 mail sturen met al je vragen. Mocht dit niet voldoende zijn dan kunnen we een tel. consult inplannen, kosten zijn dan 15,- per kwartier.

Lees vóór voor het maken van een afspraak, eerst op de HOME pagina, onder isopathie over mijn werkwijze. Ik werk in het begin meestal niet met orthomoleculaire supplementen, daar dit geen zin heeft. Dit wordt niet opgenomen als je lichaam verzuurd is. Mocht je dit niet aanspreken, dan kun je beter een andere therapeut zoeken.

Voor het maken van een afspraak: mail@levendbloedanalyse.info of via het contactformulier, ik zal dan contact met je opnemen. Per april 2024 wonen we weer in mijn geboortestad Tilburg.

Aan te raden is om voor een levend bloedonderzoek, geen vette maaltijden te gebruiken zoals roomboter, olie, volle zuivel, frites of mayonaise. Fruit of groenten zijn altijd goed als maaltijd.

               

Van 2005 tot 2019 ben ik bij de beroepsverenigingen VBAG en VIV aangesloten geweest, tevens ben ik jarenlang behandelend therapeut geweest voor kenniscentrum Natuur Diëtisten Nederland: https://www.natuurdietisten.nl/   

De vergoedingen door zorgverzekeringen worden steeds minder. Dit heeft me doen besluiten om me niet meer bij een beroepsvereniging aan te sluiten.

Hierdoor kan ik de prijs laag houden;  60 euro voor een consult incl. een advies. De consulten zijn BTW vrij. De betaling is contant of per tikkie, er is geen pinapparaat aanwezig.


Een bloedanalyse geeft al heel veel inzicht. Maar mocht je ook darmklachten hebben, dan zou een ontlastingsonderzoek een completer beeld geven. Je kan een test hier aanvragen: https://www.darmklachten.nl/testen/darmflora-pakket/  De uitslag kan je dan meebrengen op je afspraak, waardoor er een beter voedingsadvies mogelijk is. De kosten voor een uitgewerkt advies zijn 15 euro per kwartier.

Zelf heb ik 25 jaar geleden CVS gehad (chronisch vermoeidheid-syndroom) gedurende 5 jaar. Dit was een pittige tijd als alleenstaande moeder met 2 kinderen in de pubertijd.

Daarom bied ik een elke maand 1 gratis consult aan. Voor iemand die het nodig heeft en voor iemand waarbij het financieel er maar niet van komt, omdat er steeds andere dingen voor gaan of nodig zijn. (momenteel alle maanden tot eind maart 2024 al ingepland)

De enige voorwaarde is, dat jij iets terug doet voor iemand in jouw omgeving.
Dat kan een kopje soep maken zijn voor iemand die zelf niet meer kan koken. Of een hondje uitlaten of boodschapje doen voor je buren, een stoepje vegen, of zo maar iets waar je ander blij mee kan maken.

Dit doe je niet voor mij maar voor jezelf en voor de ander en om er samen hier een mooie plek van te maken.
Wanneer we geven uit liefde, dan zullen we dit terug ontvangen. Dit is een van de universele wetten. Everything that happens in the universe begins with intention! (Deepak Chopra)

Mocht jij weinig financiële draagkracht hebben, dan mag je me een mailtje sturen en vertellen wie je bent en waarom je hier blij van zou worden.
Ik kijk bij meerdere aanmeldingen per maand, wie het ’t eerste nodig heeft.  Evt. wordt er dan wordt er geloot, en als je het deze keer niet geworden bent dan kun je de vlg maand weer mee doen.

Samen maken we een nieuwe aarde, door voor elkaar te zorgen en door wat vreugde, liefde en zorg aan elkaar te geven.

En ken je het concept; uitgestelde koffie? Dit is gestart in de cafe’s van Napels. Er worden 2 kopjes koffie betaald, 1 is voor je zelf en het 2e kopje is voor iemand die het niet kan betalen.
Met dit concept werk ik ook in mijn praktijk.
Als je een drukke en goede baan hebt, en geen tijd voor vrijwilligers werk, maar je wil toch graag iets doen voor een ander? Dan mag je iets meer geven bij een consult, zodat ik nog iemand kan helpen die het nodig heeft.

I CARE, WE CARE;  LET'S CARE