Levend Bloed Analyse

Meten is weten

Wie ben ik 

Mijn naam is Marion Antonis.

Ik ben geboren in het jaar 1959.

In 2005 ben ik in Tilburg met mijn praktijk Vita-Novalis Natuurlijk Genezen gestart, nadat ik hersteld was van een langdurig ziek zijn. Dit begon op mijn 40e levensjaar na langdurige stress. Ik heb jaren in bed gelegen met CVS, het chronisch vermoeidheidssyndroom. Er werd mij gezegd, leer het maar accepteren, dit is wat het is. In deze periode, ben ik begonnen met studeren om toch maar weer beter te worden. En na een tijdje herstelde ik door alles wat ik leerde, vooral op mezelf toe te passen.

Na enkele jaren een praktijk te hebben gehad in Tilburg, zijn we verhuisd naar gemeente Goirle en heb daar vele mensen mogen helpen in hun zoektocht naar genezing. Het maakt me blij en geeft me voldoening om anderen te kunnen begeleiden in hun zelf genezend vermogen terug te vinden. 

Mijn inzichten en werkwijze zijn sindsdien wel enigszins veranderd, vanuit mijn ervaringen en opleidingen, heb ik hier een geheel eigen benadering en aanpak van gemaakt. Ik hoor dan dan ook vaak; het was niet alleen een levend bloedonderzoek, maar ook een coaching, spirituele ondersteuning en een natuurgeneeskundig consult.

Het behandelplan wordt altijd gestart vanuit de analyse van een levend bloedonderzoek, indien nodig ondersteund met isopathie (het gelijke met het gelijke behandelen) en evt. met orthomoleculaire- en/of darmtherapie.

Veel heb ik onderzocht, door middel van opleidingen, bijscholingen en alles waar ik maar in geïnteresseerd was, en dat is best wel heel veel 😉

Enkele opleidingen die ik ook gedaan heb, zijn: HBO medische basiskennis, orthomoleculair werken vanuit de PNEI, colon- hydrotherapeut, diverse massage technieken, BrainQ; herstel neurotransmittersysteem, kruidengeneeskunde, Bach bloesems, werken met bloed, urine en ontlastingsonderzoek. 

Maar ook op het gebied van spiritualiteit heb ik veel geleerd en onderzocht; 6 jaar lang ben ik verbonden geweest met een lichtwerkersgroep en heb daar zoveel geleerd, voelen van energie; wat is van mij of van die ander, mijn schaduwzijden, blokkaden en emoties onder ogen zien, erkennen en verwerken. Een opleiding gedaan in magnetiseren, ook een paramedische opleiding waar ik leerde mee te voelen en te begeleiden in het voelen van blokkades en onderliggende gemaakte overtuigingen. 

Mijn ervaring is ook, wanneer je in je leven je pijnpunten niet aangaat, dat deze zich vastzetten in het lichaam en hierdoor chronisch kunnen worden. Dan kan je zoveel therapieën volgen als je wil, maar het zal je nooit helemaal of blijvend beter worden. Het komt dan steeds terug en blijft net zo lang je aandacht vragen totdat je besluit om er mee aan de slag te gaan.

Ik heb ontdekt dat ik steeds het meeste blij word van werken met mijn Donkerveld microscoop. Dát is de reden waarom ik werk, ook al ben ik met pre-pensioen. Met de middelen die professor Enderlein ontwikkelt heeft, zijn in korte tijd, hele goede resultaten mogelijk. Ook ontdekte ik in al die jaren steeds meer de waarheid van de woorden van Claude Bernard;  Het milieu is alles, de microbe is niets. En dat omvat alles, een zuiver milieu, op celniveau, in lichaamsvloeistoffen, maar ook op energetisch gebied, dan kan pas alle energie (je zelf herstellend vermogen) weer helemaal onbelemmerd door gaan doorstromen. 

Waar ik dankbaar voor ben en waar ik van houd; van alle mooie en bijzondere mensen die op mijn pad komen, waarbij we verbinding maken van hart tot hart, van mijn man die me altijd gesteund heeft, van mijn volwassen kinderen, een dochter en een zoon, wijs en met het hart op de goede plek, en waar ik veel van heb mogen leren, van mijn 2 mooie kleindochters, de oudste die inmiddels 16 is en ons kleintje geboren in dec. 2023. En verder van al mijn Teachers waarvan ik mocht leren, van het genieten van mijn pre-pensioen door elke dag een paar uur te wandelen met onze Jack Russel Chico. 


Na bijna 20 jaar keren we terug naar mijn geboortestad Tilburg.

ik kijk er naar uit om je te ont-moeten, een hartegroet van mij!

Marion Antonis

Orthomoleculair PNEI therapeut - Darmtherapeut - Levend bloedananlyse